TEKSTESHQIP

Readi
1Lutje
Lyrics

Tu luta sa mujta per ty un krejt i hupa o luva u smuva kjo dashni koka kon e huja 2x me njanen dor pom shtin me tjetren pom afron je ka mduesh je ka vyn kshtu qe tlutna ti lamrom jes pa fjal jes pa frym kur ma thojn mu emrin tan shpesh u ndam po u rykthim qata zemra po shpreson
Smuna mo, o boll u bo

DËRGOI:
INFO
Pas një pune të palodhur, ky projekt u finalizua para audiencës i përpunuar në sferën vizuale edhe me një klip muzikor, të cilin e përgatiti Purple Planet. Ky videoklip u publikua më 30 Nëntor 2022. Autor i fjalëve të tekstit dhe producenti audio rezulton të jetë vetë këngëtari, teksa këngën i është përshtatur një beat i punuar nga Sykeondatrack.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200