TEKSTESHQIP

Redina
Vetëm
Lyrics

Vetem
Nihem vetem
Edhe gabimet e tua u treten
E ma shume vetem
Kur nuk e gjej arsyen
Pse jam e etun
Per dit kur kurre s’mke dasht
Po ma mire vetem
Prej zemres teme t’kam nxjerr jashte

Perpos ça kem kalu
Harrove
The “ lumturine s’ma don”
Kujtove
Se dikush tjeter t’don ma shume
Problem per ty s’kam dasht kurre t’jem
Dhe pse ty t’kam dhan shume ndjenje
Meritoj ma mire se ti, lem ta them une

Tash veç kujtimet m’i ke lan
Dhimbje veç per mua jane
Kur po t’shoh t’lumtur me tjeter
S’po kuptoj
Nuk e kam besu
Kaq shume m’ke verbu
Sa t’kam lan me lujt me mu


Per dit kur kurre s’mke dasht
Po ma mire vetem
Prej zemres teme t’kam nxjerr jashte

Perpos ça kem kalu
Harrove
The “ lumturine s’ma don”
Kujtove
Se dikush tjeter t’don ma shume
Problem per ty s’kam dasht kurre t’jem
Dhe pse ty t’kam dhan shume ndjenje
Meritoj ma mire se ti, lem ta them une