TEKSTESHQIP

Redon Makashi
Rruga Me Fllad Kujtimesh
Lyrics

Një ditë të brishtë vjeshte
me mall në sy kur po kërkoja
në bllokun e maturës
të vizatuar pashë rrugën e shkollës

Se si më erdhi se si
se si më erdhi se si

Rruga me erë e quajtëm ne
se flokët nai shpupuriste shpesh
dhe shumkë kujtime ajo ngjall
tani era prish heshtjen e saj

Rruga me erë nje grup vijash ish
nga stilografi im
po eca në të i qetë
i sigurt sa më s‘kish

Fotografinë tonë të maturës
albumi jo më nuk e ka
serioze rri përballë kujtimit
rruga më erë jep flladin e saj

Kur s‘do t‘desha
vjeshta të mbaronte
rruga e jonë pa të nuk bënte