TEKSTESHQIP

Remi
Eli Eli
Lyrics

Sante knohet kanga,kanga me sevdae.Sante knohet kanga mojj kanga me sevdae rreth e rreth po hidhe vallja, vallja pa ja ndae,rreth e rreth po hidhe vallja , vallja pa ja ndae.

2x.
Hajde hyna ne valla zemren seq ma kalle ,hajde hyn ne valle mos u bon oo budalle.

Sande knohet kanga .kanga me shyrete.Sande knohet kanga moj kanga me shyrete.Rreth e rreth po hidhet vallja ,vallja me lezte rreth e rreth po hidhet vallja vallja me lezete.

4x.
Hajde hyna ne valla zemren seq ma kalle ,hajde hyn ne valle mos u bon oo budalle.

Me trego moj bukuroshe kush ty tka hidhrue,me trego moj bukuroshe kush ty tka hidhrue.Do ta thirri krrejt shoqrin moj per ty me kendu, do ta thirri krejt shoqeino moj per ty me kendue,dot kendojna veq per ty moj ti met disponue dot kendojna veq pet ty moj ty me disponue

2x.
Sante do te kendoja,brengat ti harrojna afrohu te lutem zemrat ti bashkojna.

Me pas dit qe je xheleoze kurr nuk tkish ndrrue, me pas dit se je xheloze kurr skisha gabue..Do ta thirri krrejt shoqrin moj per ty me kendu, do ta thirri krejt shoqeino moj per ty me kendue,dot kendojna veq per ty moj ti met disponue dot kendojna veq pet ty moj ty me disponue.

2x.
Sante do te kendoja,brengat ti harrojna afrohu te lutem zemrat ti bashkojna.

Ja erdhi pranvera qeli dhe qershija o kush mi qan kto hallen e mija
2x.
Eli eli sa te dua mos u mundo te tallesh me mua.

zemren time vasha ma more, zemren time vasha ma more, zemer tjeter dashurove, zemer tjere dashurove ,zemer tjere,zemer tjere zemerr tjere dashurove,,zemer tjere,zemer tjere zemerr tjere dashurove.

E di, e di Eli e di mir e di zemra ime e mjera ka ra ne dashuri,e di, e di Eli e di mir e di zemra ime e mjera ka ra ne dashuri

2x.
Eli eli sa te dua mos u mundo te tallesh me mua.

zemren time vasha ma more, zemren time vasha ma more, zemer tjeter dashurove, zemer tjere dashurove ,zemer tjere,zemer tjere zemerr tjere dashurove,,zemer tjere,zemer tjere zemerr tjere dashurove.

DËRGOI: