TEKSTESHQIP

Remi
Party Ne Mesnate
Lyrics

Na na na na naj x8

Mos vono hajde bëhu gati
aventur sonte po na pret
mos haro mamit tënd tregoj
në mengjes mos të bërtet.

Ti vishu zemër rregullohu
do të vi me limuzin
para fqinjëve ti maskohu
se pa fol nuk rriiiin.

ref.
Party në mesnat do të ket
le të jet sekret askush
nuk e di kët mrekulli
vetëm ne të dy.

Afër meje do të jesh
merak mos të kesh
unë dhe ti do të jemi nji
privat party jo mos haro
të pres.

Na na na na naj x8

Hajde shpirt se kaloi nata
sa më shpejt e ma bëj një shenj
të garantoj se e pa haruar
do të jet zemër kjo nej.

Ti vishu zemër rregullohu
do të vi me limuzin
para fqinjëve ti maskohu
se pa fol nuk rrin.

ref.
Party në mesnat do të ket
le të jet sekret askush
nuk e di kët mrekulli
vetëm ne të dy.

Afër meje do të jesh
merak mos të kesh
unë dhe ti do të jemi nji
privat party jo mos haro
të pres.

Na na na na naj x8

ref.
Party në mesnat do të ket
le të jet sekret askush
nuk e di kët mrekulli
vetëm ne të dy.

Afër meje do të jesh
merak mos të kesh
unë dhe ti do të jemi nji
privat party jo mos haro
të preeeeeeeees.