TEKSTESHQIP

Renis Gjoka
Ëndrra Jonë
Lyrics

A te kujtohet se sa... seriozisht
Vec sherre kishim dikur vazhdimisht
Nuk i duroja dot ata dy syt qe qanin kot
Nuk i duroja dot ato lot ato lot
Tani me lere ta them
Erdhe vone dhe ike shpejt
Dhe koha po kalon
Une do te qesh me von
Ai mesazh qe pash ne telefon ma dha si thik dhe thash un kam me t'lon
Ai mesazh qe pash naten von
Kaq e kishte endrra jon
Kaq e kishte endrra jon kaq e kishte endrra jon
Dhe un do thoja pse ti ben si femi
Por syte nuk hidhen kudo a e di ti se ti di
Nuk I duroja dot ata dy syt qe qanin kot
Nuk duroja dot ato lot ato lot

Ai mesazh qe pash ne telefon ma dha thik dhe thash un kam me t'lon
Ai mesazh qe pash neten von kaq e kishte endrra jon
X2

Kaq e kishte endrra jon kaq e kishte endrra jon
Tani me ler ta them erdhe von dhe ike shpejt
Dhe koha po kalon
Un do te qesh me von
Ai mesazh qe pash ne telefon ma dha si thik dhe thash un kam me t'lon
Ai mesazh qe pash naten von
Kaq e kishte endrra jon

DËRGOI: