TEKSTESHQIP

Retrovizorja
Flej
Lyrics

Flej shpirt
Flej
Zemrën time ndjej

Flej shpirt
Flej

Mbylli sytë
dhe ëndrra t’bukura

flej shpirt flej
zemrën time ndjej

flej shpirt flej