TEKSTESHQIP

Retrovizorja
Ti E Di
Lyrics

Si ty nuk gjej më
si ty nuk gjej më
ngado që të shkoj

N’sytë tu kur zhytem
n’sytë tu kur zhytem
oqeanet i harroj

Oh rri pranë meje
oh rri pranë meje
dorën mos m’a lësho

Le t’mbytet bota
le t’mbytet bota
veç ti mos m’u largo

Ti e di një si ty unë nuk gje më
ngado që të shkoj,
të rrotullohem, të kërkoj
si ty bota ka vetëm një

Oh rri pranë meje
dhe dorën mos m’a lësho
le të mbytet bota në zhurmën e saj
por ti nga unë mos u largo