TEKSTESHQIP

Rifat Berisha
Selman Kadria
Lyrics

me goj te hapet
ka met serbija
thot kush ashte
selman kadrija
deri sot
sja kemi ni te keqen
sot e vrau
more milic kersten

mbar isdogu me rethin
bukur shpesh
e kan dridh serbin
por ksaj radhe
pushka e selmanit
dridhi eshnat e car dushanit

se selamni e vrau at shka
thojn me shkije ne gja o ra
bes e zotit nuk ka ra gjak
per shqipri ka ma r hak

po mer hak per djamt e ri
dora e shkaut qe i ka ngri
po me r hak per nan e motra
po mer hak per krejt keto votra

hej hej te lumt dora
o selman kadrija
qekeshtu buk po thojn krejt shqiperija
djamt si ti ka kosova plot
prap ne shkije do te marim hak.

DËRGOI:
INFO
Për muzikën dhe për fjalët e këngës u kujdes vetë artisti.