TEKSTESHQIP

Rilinda Velaj
Vetem O
Lyrics

VETEM-O

ME YLL TE SABAUT O
MALIT O ZALLIT O
PO SHKON ZOGA VETEM O
VETEM FILLI VETEM O (2X)

HENE O HENE E MALIT O
AS ME BENE SI DHENDERR O
AS ME BENE SI DHENDERR O
TE ZE ZOGEN MALIT O (2X)

DHE LOT ME SUMBULLAT O
SI ERA ME LULET O
AS MI ZBERTHEN TE TI SHOH
GJITHE STOLIT E NENES O (2X)

HENE O HENE E BUKUR O
KUR TE VIJE ZOGA ME ZGJO
SE DO RRI TE CMALLEM O
VETEM FILLI VETEM O (2X)

ME YLL TE SABAUT O
MALIT O ZALLIT O
PO SHKON ZOGA VETEM O
VETEM FILLI VETEM O (2X)

DËRGOI: