TEKSTESHQIP

Riza Selimi
Oj Kosove Kurr Se Ndale Luften
Lyrics

Moj Kosovë kurr se ndale luften

O moj Kosovë kurrë se ndale luften
Djem prej djepi shtove pushkën
O Kosovarja femis me pi lënge baruti i dha për gji
O dhe barut i dha per bukë o kange i këndoj kur i ra në luftë

Ref;
Neper shekuj neper vite, ti gjithmon ishe stoike
Amnet ne naj ke lane besë t’pa besit mos mej dhanë

O vret e pret sot serbiaku
O prap Kosovë oh të mbuloj gjaku
O me trimni poj tregon botës, oh kurr Kosovë ti nuk m’poshtesh
O kurr Kosova kurren e kurrit nuk ja ndrron ngjyren Flamurit

Ref;
Neper shekuj neper vite, ti gjithmon ishe stoike
Amnet ne naj ke lane besë t’pa besit mos mej dhanë
INFO
Për një aspekt artistik të shtuar, projekti muzikor është lansuar para një audience më të gjerë i ilustruar nga sfera vizuale me klip muzikor, i cili u publikua me datë 17 Shkurt 2016.