TEKSTESHQIP

Robert Aliaj
Një Çast
Lyrics

Mu shfaqe mes njerezeve te gezuar
Si nje komete vetem per nje cast
Sa pupulita syte ti kishe shkuar
Dhe ne mendje mbeti fytyra jote plote gaz
Sa pupulita syte ti kishe shkuar
Dhe ne mendje mbeti fytyra jote plote gaz
Me imazhin brenda si atehere
Kur fillimi I majit pa xixiellonja
te kerkova kete mbremje
por ti mu fshehe
Si ne femijeri pas drureve
te kerkova kete mbremje
Por ti mu fsheve
si nje femijeri pas drureve
ne kete mbremje maji
sje vetem ti por vec ty vec ty te shof
nga syte syte e tu xixellonja ndrine
jo me kete sy ste kasha pare ne femijeri
Ne kete mbremje maji sje vetem ti
por vec ty vec ty te shof
nga syte syte e tu xixellonja ndrine
jo me kete sy ste kisha pare ne femijeri
Mu shfaqe mes njerezeve te gezuar
si nje komete vetem per nje cast
sa pupulita syte ti kishe shkuar
dhe ne mendje mbeti fytyra jote plote gaz
sa pupulita syte ti kishe shkuar
dhe ne mendje mbeti fytyra jote plote gaz
Ne kete mbremje maji sje vetem ti
por vec ty vec ty te shof
nga syte syte e tu xixellonja ndrine
jo me kete sy ste kisha pare ne femijeri
Ne kete mbremje maji sje vetem
Ti por vec ty vec ty te shof
nga syte syte e tu xixellonja ndrine
jo me kete sy ste kisha pare ne femijeri
Me imazhin brenda si atehere
kur fillimi I majit pa xixiellonja
te kerkova kete mbremje
por ti mu fshehe
si ne femijeri pas drureve
te kerkova kete mbremje
por ti mu fsheve

DËRGOI: