TEKSTESHQIP

Romeo Fida & Klint Çollaku
Gjuha Jonë
Lyrics

Gjuha jonë sa e mirë
Sa e ëmbël sa e dlirë
Mbetëm tok o tek ajo
Një bilbil dhe një shqiponjë

Zë i ëmbël e i ngrohtë
Si kushtrim o nëpër botë

Refreni:
Ka një popull historinë
Dhe gjuhës i këndoi
Gjuha arb'rit, gjuha jonë
Barot e trëndelinë
I ka sot o në ç'do shkronjë
Dëshirën për liri
Gjuha arb'rit, gjuha
Barot e trëndelinë

Gjuha jonë sa e mirë
Sa e ëmbël sa e dlirë
Thellë në zemrën e ç'do trimi
Mbeti gjuha si kushtrim

Brez pas brezi ti kalon
Si liri ty të mbrojmë

2x refreni

DËRGOI: