TEKSTESHQIP

Rudolf Stambolla
Vetem Nje Po
Lyrics

E thjeshte eshte fjala, qe kembyem ne te dy
I thjeshte eshte pohimi, qe te dy ne na bashkoi
Nje gje s'po di as un, se ndryshe tingellojti
E ngrohte dhe e embel, si melodi

Te pyeten ne do, me pyeten ne do
Vetem nje po na lidhi
Te dyve ne per jete
Filluam dashurine, bashkimin tone

Te pyeten ne do, me pyeten ne do
Vetem nje po na lidhi
Te dyve ne per jete
Filluam dashurine, bashkimin tone

Drejt nesh u shtru e ardhmja plot e mbushur me shkelqim
Ne sy besim me shprese pasqyruam ne te dy
Dhe duart duke u dridhur, ate cast kur i shtrenguam
Ne shpirtin tone lindi nje tjeter gezim

Te pyeten ne do, me pyeten ne do
Vetem nje po na lidhi
Te dyve ne per jete
Filluam dashurine, bashkimin tone

Te pyeten ne do, me pyeten ne do
Vetem nje po na lidhi
Te dyve ne per jete
Filluam dashurine, bashkimin tone