TEKSTESHQIP
Sabiani Ft. Marseli
Pa Titull
Flag ShqipShqip
[Sabiani:]
Do te jete kjo nata me e gjate
Vendi jot eshte bosh je shum large
Me mungon fjala shpirti im
Me mesove ndjenjen dashuri

[Marseli 2X:]
Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungon
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton

[Sabiani:]
Ky oqean pa fund sot na ndane
Dhe pse large syve te ndjej prane
Te shoh ne enderr dhe te prek ngadale
Enderra ime e bukur si nje perralle

[Marseli 2X:]
Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungone
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton

Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungone
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton
Without Title
Flag AnglishtAnglisht
It will be this the longest night
Your place is empty, you are so far
I miss the word ''My heart''
You learned me how to feel love

I want to feel your scent
In every breath I miss you
I want to feel your lips
Deep in my soul you live(x2)

An endless ocean separates us today
Even far of my eyes still I feel you near
I see you in dreams and I touch you slowly
My beauty dream as a fairytale

I want to feel your scent
In every breath I miss you
I want to feel your lips
Deep in my soul you live(x2)

I want to feel your scent
In every breath I miss you
I want to feel your lips
Deep in my soul you live(x2)