TEKSTESHQIP
Sabiani Ft. Marseli
Pa Titull
Flag ShqipShqip
[Sabiani:]
Do te jete kjo nata me e gjate
Vendi jot eshte bosh je shum large
Me mungon fjala shpirti im
Me mesove ndjenjen dashuri

[Marseli 2X:]
Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungon
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton

[Sabiani:]
Ky oqean pa fund sot na ndane
Dhe pse large syve te ndjej prane
Te shoh ne enderr dhe te prek ngadale
Enderra ime e bukur si nje perralle

[Marseli 2X:]
Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungone
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton

Dua qe te ndjej aromen tende
Ne cdo frymemarrje ti me mungone
Dua qe ti ndjej buzet e tua
thelle ne shpirtin tim jeton
Senza Titolo
Flag ItalishtItalisht
[Sabiani:]
Questa sarà una notte lunga
Il tuo posto è vuoto, tu sei lontana
Mi manca la frase "anima mia"
Tu mi hai insegnato il sentimento dell'amore

[Marseli 2X:]
Voglio sentire il tuo profumo
Ad ogni respiro tu mi manchi
Voglio sentire le tue labbra
Tu vivi nel profondo della mia anima

[Sabiani:]
Questo oceano infinito oggi ci separa
E anche se lontana dagli occhi, ti sento vicina
Ti sogno e ti sfioro
Il mio bel sogno sembra una favola

[Marseli 2X:]
Voglio sentire il tuo profumo
Ad ogni respiro tu mi manchi
Voglio sentire le tue labbra
Tu vivi nel profondo della mia anima

Voglio sentire il tuo profumo
Ad ogni respiro tu mi manchi
Voglio sentire le tue labbra
Tu vivi nel profondo della mia anima