TEKSTESHQIP

Sabiani
Lotet I Fsheh
Lyrics

Lotet i fsheh ti, dhe syte i mban mbyllur,falje kerkon ti me zerin e mbytur sa shpejt harron qe me ke lenduar por eshte shume von per tu penduar, more ti ndejenjen mi more te gjitha ne heshtje mendoje se une nuk e dija , sa shpejt harron qe me ke,lenduar por eshte shume von per tu penduar..Mos me mundo mos me kerko te t'fal largohu nga une dhe harro gjithcka... ishe ti ai nuk je... falje jo nuk ka per ne..... SE MALLKIMIN TON ME VETE E KE.

DËRGOI: