TEKSTESHQIP

Sabri Fejzullahu
Mema
Lyrics

Larg ne dhe te huaj
ne dhe te huaj
Kosoven enderrova
enderrova
Nene e babe mu duk se i perqafova
se i perqafova

Eh, cmu lig zemra
cmu lig zemra
kur nga gjumi u zgjova
u zgjova
ndjeva te tjere emra
te tjere emra
sa u permallova

(refreni)
Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

Atje e lashe nenen
e lashe nenen
me duar ne gji
duart ne gji
atje me pret vasha
me pret vasha
me dy syte e zi

Ketu jam refugjat
refugjat
me dhimbje ne zemer
oh ne zemer
vec Kosoves se lire
Kosoves se lire
gje nuk dua tjeter

(refreni)
Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Nuse e plagosur
Atje eshte Kosova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova