TEKSTESHQIP

Saimir Braho
Per Ty
Lyrics

Këtë këngë për Ty po e këndoj,
nga Ti kjo jeta tjetër filloi,
Për Ty që errësirës sime dritë i dhe,
Për Ty që vdekjen time, vdiqe.

Qaj, qaj edhe gëzo,
Të pres me mall të shoh, tek vjen mbi tokë
Kujtoj ditët e mia që të vranë
Kujtoj, kujtoj edhe të them: ME FAL O ZOT

Nga Ti shpëtimin kam o Zot i mirë
Dritë shprese Ty të kam
Miliona fjalë, fjalë zemre nuk mjaftojnë për Ty
Adhuroj unë Biri yt, i yti jam
Merre jetën time, merre, Ty ta fal o Zot

Këtë këngë për Ty po e këndoj,
nga Ti kjo jeta tjetër filloi,
Për Ty që errësirës sime dritë i dhe,
Për Ty që vdekjen time, vdiqe

Nga Ti shpetimin kam o Zot i mirë
Dritë shprese Ty të kam
Miliona fjalë, fjalë zemre nuk mjaftojnë për Ty
Adhuroj un Biri yt, i yti jam
Merre jetën time, merre, Ty ta fal o Zot

DËRGOI: