TEKSTESHQIP

Sajmir Çili & Enida Tarifa
Yjet E Shpreses
Lyrics

LE TE FLUTUROJME SI DY ENGJEJ PERMBI RE
DHE TE ENDERROJME PER NJE JETE TE RE
NE NJE JETE ME ENDRRA PLOT ME LULE DHE DAFINE
KU TE PREHET ZEMRA SHPIRTI GJEN QETESI

NE BOTEN KU NE JETOJME DRIT E SHPRESES PAK NDRIÇON
NDAJ ZEMRA DHE SYTE PAQE KERKOJNE
YJET JANE DASHURUAR PSE MIJRA VITE JANE LARGUAR
NE JEMI KAQ PRANE PO FLASIM PA FJALE

ZOGJTE ME PAQEN FLUTUROJNE
O BOTE NGA GJUMI PSE STE ZGJOJME

YJET E SHPRESES NDEZIM MBI RETE E BARDHA TEJ E MBANE
ENDRRAT TONA TE MOS VDESIN TE KJO BOTE KAQ E LASHTE
YJET E SHPRESES NDEZIM MBI RETE E BARDHA TEJ E MBANE
ENDRRAT TONA TE MOS VDESIN TE KJO BOTE QE PO QAN

NE BOTEN KU NE JETOJME DRIT E SHPRESES PAK NDRIÇON
NDAJ ZEMRA DHE SYTE PAQE KERKOJNE
YJET JANE DASHURUAR PSE MIJRA VITE JANE LARGUAR
NE JEMI KAQ PRANE PO FLASIM PA FJALE

BOTEN NGA LART UNE SHIKOJ
KTE DRIT QE PO SHTERON
O FAT O SHPRES, O FAT O SHPRES
LARGOJE KETE TERR KTE TMERR QE SYTE PO MI VERBON
BOTEN SHIKOJ DUA TA ZGJOJ TA ZGJOJ

YJET E SHPRESES NDEZIM YJET E SHPRESES NDEZIM
MBI RETE E BARDHA TEJ E MBANE MBI RETE E BARDHA TEJ E MBANE
ENDRRAT TONA TE MOS VDESIN ENDRRAT TONA TE MOS VDESIN
TE KJO BOTE KAQ E LASHTE
YJET E SHPRESES NDEZIM YJET E SHPRESES NDEZIM
MBI RETE E BARDHA TEJ E MBANE
ENDRRAT TONA TE MOS VDESIN TE KJO BOTE QE PO QAN

ZOGJTE ME PAQEN ZOGJTE ME PAQEN
FLUTUROJNE FLUTUROJNE MBI RE MBI RE

DËRGOI: