TEKSTESHQIP

Sajmir Çili
I Çmendur Nuk Jam
Lyrics

Rri ulur dhe shikoj teksa ju qeshni
Jo nuk ja vlen te flas me shume
Kur ju prape do me perqeshni

Te vertetat i merr era
Veç genjeshtrat ju terheqin
Ju thoni i çmenduri

Vuajtet pafund sepse jeta s'ju lejoi
Te donit veten
Te kuptonit vlerat e verteta

Sot ju me thoni i shkalluar
Sepse jeten s'e perçmoj
Si ju s'jam por prape une dua te jetoj

Ref...
Jam sot çmenduria e jetes qe flas
Ju shikoj teksa jeten e quani ju gracke
Syte ju shohin xhelozi e intriga pafund
Nen ze thoni i çmenduri per ju jam une

Rri ulur dhe shikoj teksa ju qeshni
Jo nuk ja vlen te flas me shume
Kur ju prape do me perqeshni

Te vertetat i merr era
Veç genjeshtrat ju terheqin
Ju thoni i çmenduri

Vuajtet pafund sepse jeta s'ju lejoi
Te donit veten
Te kuptonit vlerat e verteta

Sot ju me thoni i shkalluar
Sepse jeten s'e perçmoj
Si ju s'jam por prape une dua te jetoj

Ref...
Jam sot çmenduria e jetes qe flas
Ju shikoj teksa jeten e quani ju gracke
Syte ju shohin xhelozi e intriga pafund
Nen ze thoni i çmenduri per ju jam une

Dhe nese une vuaj
Te pakten di te qesh
Dhe kur shpirti shuhet
Te pakten di te qaj

E ne gjume ta njoh endrren
E besoj por s'jam i marre
Se ju endrrat qe jetoni
I harruat pa i pare

Ref...
Jam sot çmenduria e jetes qe flas
Ju shikoj teksa jeten e quani ju gracke
Syte ju shohin xhelozi e intriga pafund
Nen ze thoni i çmenduri per ju jam une

Buzeqeshni
Por nuk dini te qeshni perhere
Me perçmoni
Dhe s'kuptoni qe vuani ju vete

As miljonat
S'ju dhuruan ate qe une kam
Dhe uleras i lumtur
I çmendur nuk jam