TEKSTESHQIP

Sala Jashari
Flutrat
Lyrics

doja dhe dua
flutrat mbi kodrin
ne shtepin time t'vin e t'rrin
doja dhe dua ti zbres nga qatia
e ti ul mbi librat e mia
doja dhe dua te ngjitem ne pem
tju ndreq bukur folen
doja dhe dua
sikur qdo femij te ju fal
gzim e dashuri
une e di o femije
pse rrin flutra mbi qati
heret ne mengjes
kur bie vesa
se ne shkoll perseri
bashke me shoqet
nje nga nje
i mbushem fletoret plote me pesa
ne e dim o femije pse rrin flutrat mbi qati
heret ne mengjes kur bie vesa
se ne shkoll perseri bashke me shoqet
nje nga nje i mbushem fletoret plot me pesa

DËRGOI: