TEKSTESHQIP

Sala Jashari
Gjithmone Ne Kembe
Lyrics

Historin tende botes ia tregove mbi kulla shqipetare kuq e zi qendrove,
krenarine dhe forcen i dhe cdo shqipetari ne
cdo fushe beteje ti ishe i pari o hejjj hejjjjjj.

2.REF
Qe nga Skenderbeu te baca ADEM
gjemon dheu e plaga qe dhemb
do te mbrojme me zemra gjithmone ngritur kembe
do te mbrojme me zemra gjithmone ngritur kembe.

Kuq te beri gjaku te fol krenaria
zgjohim lart ne male atje ku u ngrit liria
krenarine dhe forcen i dhe cdo shqipetari ne cdo fushe beteje ti ishe i pari o hejj hejj
qe nga Skenderbeu te Baca ADEM gjemon dheu e plaga qe dhemb do te mbrojme me zemra gjithmone ngritur kembe do te mbrojme me zemra gjithmone ngritur ne kembe .

DËRGOI: