TEKSTESHQIP

Sala Bekteshi & Ramize Caka
Ec Me Kohen
Lyrics

Askush nuk te pyet kush ishe , Veq kush je
Nuk duan ta din qfar kishe ,
Veq cka ke
Te kaluaren harroje
Erdhi koha me jetu
Dhe nje gje njeri pranoje
cdo gje ka ndryshu

Ref:
Ec me kohen
Ec me kohen me rini
Mos i le buzet te ftohen
pa dashuri
Nese sot nuk dashurohesh
Neser dot pendohesh
Dashurin tende te vjeter
Ta merr dikush tjeter

II
Askush nuk te pyet kush ishe , Veq kush je
Nuk duan ta din qfar kishe,
Veq qka ke
Te kaluaren harroje
Erdhi kOha me jetu
Dhe nje gje ripranoje
cdo gje ka ndryshu

Ref:
Ec me kohen
Ec me kohen me rini
Mos i le buzet te ftohen
pa dashuri
mos prit ce te bahet neser
sot jetoje jeten
ata ce nuk e zu castin
lumturi nuk gjeten

DËRGOI: