TEKSTESHQIP

Selami Kolonja
O Bilbil
Lyrics

O bilbil bilbil
Allin o ce s'ma qan
As ma fal ti zerin ti kendoj asaj aman
As ma fal ti zerin ti kendoj asaj
2x

As mi fal ti krahet
Qe dhe un te fluturoje
Naten tek dritarja do vete ti kendoj asaj, aman
Naten tek dritarja do vete ti kendoj

Trendafil me ves
Tundesh o i gezuar
Eren mban per vete, gjembat (mor) mi le mua aman 2x
2x

As mi fal ti krahet
Qe dhe un te fluturoje
Naten tek dritarja do vete ti kendoj asaj, aman
Naten tek dritarja do vete ti kendoj

As mi fal ti krahet
Qe dhe un te fluturoje
Naten tek dritarja do vete ti kendoj asaj, aman
Naten tek dritarja do vete ti kendoj

DËRGOI: