TEKSTESHQIP

Shaqir Cërvadiku
Atje Atje Larg
Lyrics

Atje atje larg
Diku në Arbëri
Mendimet më qojn
Kur isha fëmijë.

Atje atje larg
Tek njerzit që i dua
Atje ku lulet
Qelin veç për mua.

Kosovën mos ma kujtoni.
se nuk mundem të duroj.
Po kam frikë se m'pushon zemra.
Para se atje të shkoj.
Po kam frikë se m'pushon zemra.
Para se atje të shkoj.

Atje atje larg, kam lanë Babë e Nanë.
Atje atje larg, një Vash e kam lanë.
Kam me i lanë të gjitha dhe mos pyetni pse.
Dua të jetojë, në t'bukurin Mëmëdhe.

Kosovën mos ma kujtoni.
se nuk mundem të duroj.
Po kam frikë se m'pushon zemra.
Para se atje të shkoj.

Po kam frikë se m'pushon zemra.
Para se atje të shkoj.

DËRGOI: