TEKSTESHQIP

Sherif Merdani
Kabina Nr.3
Lyrics

por sa del kantieri
per ne post vrapon
duam nje kabine ne
te telefonojm

dhe ker koj nje numer
per ate qytet
zeri sai i embel
e di qe me pret

ne te pyeten kush te doli
thuaj se te dolem ne
zemra zemres se ç,i foli
nga kabina numer 3

Shokët rrinë e presin
Me mua n'gabinë
S'na ka parë njeri ne,jo,
Ndaj akoma rrimë.

Dhe kërkoj një numër...