TEKSTESHQIP

Sherif Merdani
Takim Pas Vitesh
Lyrics

Është kjo mbrëmje kaq e ngrohtë
na ndez ëndrra të mëdha
ja ku vijnë me radhë shokët
pas kaq vitesh takohemi me mall

Mblidhen shokët dhe tregojnë
për qytetin ne rini
ndërsa flasin kaq pak fjalë
kanë kaq shumë dashuri

Ref.
Ti më jep adresen tende shok
që pranë te të kem
ti adresn time shok i dashur
ja ku e ke

Nuk jemi më student
kujtimet ndezur përherë
i mbajmë shoqe dhe shokë
kudo nëpër atdhe

Do kalojnë vitet prapë
zbardhi thinja aty-këtu
o moj jetë na do te jemi
përgjithmonë nxënsitë e tu

Ref.
Ti më jep adresen tende shok
që pranë te të kem
ti adresn time shok i dashur
ja ku e ke

DËRGOI:
INFO
Këngës i janë përshtatur vargjet nga Kudret Isaj.