Shkumbin Ismaili

Dërgo një album »

Shkumbin Ismaili - Bindëm (2008)

Shiko Më shumë »Shkumbin Ismaili - Shkurt Dhe Shqip (2012)

Shiko Më shumë »Shkumbin Ismaili - Nuk Ta Fal (2017)

Shiko Më shumë »Shkumbin Ismaili - Ndjeva Mall (2020)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0