TEKSTESHQIP

Shpresa Berisha
Sy Jeshile
Lyrics

Veç ma e bukura kangë bylbyli
Ndoshta mundet me të ndërrue
O sa fort po digjem unë porsi qiri
Dhe se sa fort moj po të due
O sa fort po digjem unë porsi qiri
Dhe se sa fort moj po të du

Refreni:
Sy jeshile , gojë sheqere
Oj buzë ambël si qershi
Ke pasë thanë se n'zemrën time
Askush tjetër s'ka me m'hy (2X)

Ti mori vashë m'robnove jetën
Me buzëqeshjet që m'i dhe
Ende fjalët tua po m'përshpërisin
Veç se ti shpirt për mu je
Ende fjalët tua po m'përshpërisin
Veç se ti shpirt për mu je

Refreni:...

Shumë herë gjumi te ka kaplue
Veç se hijen t'kam shikjue
Emnin tuj ta thirrun Pse m'je largue
Me lotë në sy atëherë unë jam zgjue
Emnin tuj ta thirrun Pse m'je largue
Me lotë në sy atëherë unë jam zgju

Refreni:...

DËRGOI: