TEKSTESHQIP

Shpresa Gojani
N'prekaz Pushka
Lyrics

N'Prekaz pushka paska kris
Kjo Kosov darsem ka nis
Qe sa vjet prite Shqiptari
O pushken e Adem Jasharit

Bac Shabani nball t'oxhakut
Ilaz Kodra djal konakut
Djemt prej Llapit Hamza i priti
Me shok Zahir Pajaziti

Prap n'Drenic Shota e Azema
Krah per krah Fehmiu dhe Xheva
Po vin krushqit nga Deqani
Haradinaj e Adriani

A jan krushq a jan vetima
Burra si Rasim Kiqina
Salih Çeku e qan malin
Thrret Agimin Xhemajl Fetahun

Oo kush junikun nuk e tremb
Ka Bedriun e ka Aben
Kush eshte n'darsem kangatar
Oooo Muja e Beqa oo me pushk e kangë

DËRGOI: