TEKSTESHQIP

Shqipe Kastrati
Amanet Atë Besë Shqiptare
Lyrics

per ball topit dreth musakun
pyet sul vokshi ku e kam gjakun
pyt prizreni pyt prishtina
kodrat gjith ti kthejm n'djerrina

mos me prek ku s'prek shqiptari
se sdurojm me mu fik zjarri
nane kosova djelmnia m'thot
lot as gjak skam me derth kot

nane kosova djelmnia m'thot
lot as gjak skam me derth kot

REF:
diell vjen e shkon perhera
dimri vdes e lind pranvera
shkulet guri shkrihet bora
por nuk shkulet kurr kosova
jo
por nuk shkulet kurr kosova hej

II
bahi djem si m'bahen shkrepat
amanet trojet dhe djepat
lulja token shpon e n'dez
besen shqipes amanet

mos me prek ku s'prek shqiptari
se sdurojm me mu fik zjarri
nane kosova djelmnia m'thot
lot as gjak skam me derth kot

nane kosova djelmnia m'thot
lot as gjak skam me derth kot

REF:
diell vjen e shkon perhera
dimri vdes e lind pranvera
shkulet guri shkrihet bora
por nuk shkulet kurr kosova
jo
por nuk shkulet kurr kosova hej

DËRGOI: