TEKSTESHQIP

Shqipe Kastrati
N'grykë Të Kaçanikut
Lyrics

N'Gryke te Kacanikut,c'po kercasin topat
Po luftojne Shqipetaret,po lufton Kosova
Trima po na vijne,hej nga Dibra e Tetova
Trima po na bjen,kjo Presheva e Kumanova
E shume Burra t'Malit,aty kur na erdhen
N'ball me Bajram Currin e Idriz Seferin ..

Gryken e Kacanikut,c'na e kane rrethue
po thertet Sulltani o kuku per mue
se ktij Dergut Pashes fort mju ka ngermue
anemban Kosoven krejt me ma rrenue
sojin e Arnautve krejt me ma farue
at Bajram Gjakoven gjall me ma dorzue..

Dhe Idriz Seferi para ju ka dale
ku jeni o Burra ,Bajram Curr bre vllae
se ktij Dergut Pashes une du me i kallxue
Ne jemi Shqiptare e s'jemi Arrnaute
Anemban ka jemi te gjithe ne kam jem cue
per Kosoven Trime kemi me luftu ee..

DËRGOI: