TEKSTESHQIP

Shqipe Kastrati
Prizren
Lyrics

Mirmengjez ne dhe te huaj
tash sa vite shume e vuaj
cenka rande cenka veshtire
mos me thane shqip naten e mire

shume e re isha kure ika
parajs me dukej Amerika
por jo sqenka e vertet
tash e kam ndi veten vet

REF
Cdo varg me za kur knoj
smundem jo t'mos e kujtoj
jam largu e tret ne ket vend
por si ty sgjeta Prizren

Prizren ma i ambli vend

Cdo varg me za kur knoj
smundem jo t'mos e kujtoj
jam largu e tret ne ket vend
por si ty sgjeta Prizren

Prizren ma i ambli vend

II
large vendlindjes si n'llogore
kem festu shume pervjetore
i kem kendu dhe pamvarsise
se jem bija t'shiptarise

se kupton askush se n'djen
sa dhemb buzeqeshja ne skene
une do t'knoj sa te dridhet vendi
se jam bij nga PRIZRENI

REF
Cdo varg me za kur knoj
smundem jo t'mos e kujtoj
jam largu e tret ne ket vend
por si ty sgjeta Prizren

Prizren ma i ambli vend

Cdo varg me za kur knoj
smundem jo t'mos e kujtoj
jam largu e tret ne ket vend
por si ty sgjeta Prizren

Prizren ma i ambli vend

DËRGOI:
INFO
Projekti vjen i finalizuar i kompletuar artistikisht edhe me videoklip, i cili u publikua më 25 Janar 2017.