TEKSTESHQIP

Shqipe Krivenjeva
Lamtumir
Lyrics

Jam e humbur e pa fat dashuria ktu e pat lamtumir te uroj zemer jet te gjat
Net te gjata e pa shpres qenka shkruar vetem vdes dashuri shpejt ke lindur shpejt po vdes...

Reff:2
Zoti e ka shkru o pa ty me jetu Zoti e ka shkru kaq me qen per mu e per ty ndoshta fillon jet e re nuk do te harroj deri sat hy ne dhe...

Buzt e tua si harroj qaj me lot e i kujtoj vet me le pa faj a ku dot shkoj si dy syt ty te kam rujt nuk e di se qysh ke mujt ke vendos per jet mem lan me vujttt..

Reff:2
Zoti e ka shkru o pa ty me jetu Zoti e ka shkru kaq me qen per mu e per ty ndoshta fillon jet e re nuk do te harroj deri sat hy ne dhe...

DËRGOI:
INFO
Ky materiali muzikor bëhet i disponueshëm në ekranet tona artistikisht me videoklip, i cili u publikua më 10 Tetor 2011.