TEKSTESHQIP

Shqiprim Sylejmani
E Pamundur
Lyrics

E pamundur ne te dy te dy te jemi bashk
Ti me theee per here kur te pashe
Tash i humbur jeten e jetoj pa tyyy
Nuk te kam dhe arsyen nuk e diii

Me eshte lodhuuur shpirti iiimmee
Jeta imeee ska kuptim
Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Nuk e di pse kshtu esht jeta
Me plot padrejtsi

Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Zoti madh ne ty mbeshtetem
Te kam vetem ty

Asnje fjal mëë se pershkruan mallin tim
Por ta dish ka met vra ty loti im
Nuk di gjersa tjetrin e ke gjet
Dhe e lumtur e jeton gjdo dit ne jete

Ref.
Më eshte lodhuuur shpirti iiimm
Jeta imeeee ska kuptimmm
Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Nuk e di pse kshtu eshte jeta
Me plot padrejtsi

Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Zoti madh ne ty mbeshtetem
Te kam vetem ty

Ref:

Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Nuk e di pse kshtu eshte jeta
Me plot padrejtsi

Më nuk jam ai qe isha
Më se kam ate qe kisha
Zoti madh ne ty mbeshtetem
Te kam vetem tyyy