TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli
Ah Gurbet
Lyrics

pse ma ktheve shpinen shkove ne gurbet,
pse e le familjen pse me le mu vett,
m'ke lon me vaj n'buz e merzitur jam kur ti po me duhesh un ty pran s'te kam po jetoj me mall mu ka rendu jeta s'muj kshtu me duru kjo eshte e VERTETA!!
ahh gurbet po te mallkoj tyy ndave cikat me gjem t'rii...bab e nan n'dave me t'bijj...ndave motrat me vllazni...ah gurbet po te mallkoj tyy..ndave cikat me gjem t'rii ...ndave motrat me vllazni...farfis edhe shoqrii..pse ma ktheve shpinen e me le ne vetmi ndoshta je martuar e une fare zdi ndoshta i premtove qeter femre se mu me ke larg syve ndoshta dhe larg zemres po jetoj memall mu ka rendu jeta smuj kshtu me duru kjo eshte e VERTETA...
ahhh gurbet po te mallkoj tyy ndave cikat me gjem trii .. bab e nan ndave me tbij ndave motrat me vllaznii ..ahhh gurbet po te mallkoj ty ndave cikat me gjem tri ndave motrat me vllazni ...farefis edhe shoqrii.....ahhh gubet po te mallkoj tyyy ndave cuikat me gjem trii bab e nan ndave me tbijj...ndave morat me vllazni..ahh gurbet te mallkoj tyyy ndave motarat me vllazni ...farefis edhe shoqrii....!!

DËRGOI: