TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli
Trendafil
Lyrics

Refreni:
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Nëse ndjen ti dashni
Dil fol n'4 sy.
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Në dashni s'ka msitni
Dil fol n'4 sy.

Xhan o xhan të pata thanë
Dashnia ka me t'zan
Ke me m'dasht e ke me vujt
Pa mu s'ke me mujt
Prap të fala m'paske qu
Paske vet për mu
T'fala lules me aromë
Që e du gjithmonë.

Refreni:
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Nëse ndjen ti dashni
Dil fol n'4 sy.
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Në dashni s'ka msitni
Dil fol n'4 sy.

Mos i fol për mu gjithkuj
Se po du me t'rujt
Du me t'rujt ty edhe veten
Ah ta marrsha t'keqen
Prap të fala m'paske qu
Paske vet për mu
Hajde vet mos e pyt hallkun
Dhe merr xhevapin

Refreni:

Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Nëse ndjen ti dashni
Dil fol n'4 sy.
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Në dashni s'ka msitni
Dil fol n'4 sy.
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Nëse ndjen ti dashni
Dil fol n'4 sy.
Dil dil trandofil
Përmes tjerëve mos më thirr
Në dashni s'ka msitni
Dil fol n'4 sy.

DËRGOI: