TEKSTESHQIP

Silva Gunbardhi
Kolazh Dasme
Lyrics

[Silva:]
Hape vallen sonte I zoti i shtepise
Se marton o po martone yllin e beqarise
Hape vallen sonte i zoti i shtepise
Se marton o po martone yllin e beqarise
Dasma jone flak flak me aheng dhe taban
Dashuria fort i lidhi dhe askush moj nuk i ndan
Dasma jone flak flak me aheng edhe taban
dashuria fort i lidhi dhe askush moj nuk i ndan

(Ref:)
C'kane qe ndricojne shkallet e shtepise
e po po martojme o po martojme yllin e beqarise
C'kane qe ndricojne shkallet e shtepise
epo po martojme o po martojme yllin e beqarise
Dasma jone flak flak me aheng dhe taban
dashuria fort i i lidhi dhe askush moj nuk i ndan
Dasma jone flak flak me aheng edhe taban
dhe askush moj nuk i ndan

[Silva:]
O jemi mbledhur sonte ciftin ta martojme
me kenge edhe valle sic e ka zakon
jemi mbledhur sonte more ciftin ta martojme
me kenge edhe valle sic e ka zakon

(Refreni:)
E do ta djegim fare sic na ka lezet
ne kenge edhe valle shqiptari eshte mbret
Do ta djegim fare more sic na ka lezet
ne kenge edhe valle shqiptari eshte mbret
Shqiptari eshte mbret