TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu & Teuta Selimi
Nuk Ka Tjeter
Lyrics

SINANI & TEUTA

Ti e dine
un e di
qe te un vjen perseri
te premtoj se nuk ka tjeter
qe si un ta ndreq jeten

Ti e dine
un e di
qe te un vjen perseri
te premtoj se nuk ka tjeter
qe si un ta ndreq jeten

SINANI
sje e para as e fundit
qe dikush kalon tek un
asnjeher se pata fatin
veq nje her me u dashunu

sje e para as e fundit
qe dikush kalon tek un
asnjeher se pata fatin
veq nje her me u dashunu

deshta buzen me ta puth
asnjeher sma fale
humbe rastin me te mir
nuk i dhe 5-pare

REF 2X[SINANI & TEUTA]

Ti e dine
un e di
qe te un vjen perseri
te premtoj se nuk ka tjeter
qe si un ta ndreq jeten

TEUTA SELIMI

Nuk e pat koha shkelqimin
veq nje yll me driqu
asnjeher mua sme prite
sa te deshTa kurr se dite

deshta buzen me ta puth
asnjeher sma fale
humbe rastin me te mir
nuk i dhe 5-pare

SINANI&TEUTA

REF 2X
Ti e dine
un e di
qe te un vjen perseri
te premtoj se nuk ka tjeter
qe si un ta ndreq jeten

REF 2X
Ti e dine
un e di
qe te un vjen perseri
te premtoj se nuk ka tjeter
qe si un ta ndreq jeten

DËRGOI: