TEKSTESHQIP

Skerdi
M'Ke Rrejt
Lyrics
(Feat. Teuta Selimi)

Çdo foto me mu ti fshije
Sytë e tu
S'du mo me ti pa
Ike ike ti si hije
Ti me mu shumë ke hy gjyna(Skerdi)
Çdo foto me mu ti fshije
Sytë e tu
S'du mo me ti pa
Ike ike ti si hije
Ti me mu shumë ke hy gjyna(Teuta)

DËRGOI:
INFO
Më në fund pritja e adhuruesve mbaroi dhe ky materiali muzikor përcillet tek audienca e gjerë bukur me një videoklip muzikor, për produksionin e të cilit është bashkëpunuar me Cinegr8, teksa regjia e videos u mor përsipër nga Cinegr8. Videoklipi u publikua më 17 Shtator 2021. Për melodinë dhe për fjalët e këngës është përkujdesur vetë këngëtari, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Joezee.
Renditja:
Top 200