TEKSTESHQIP

Skender Xhafa
Ecja Permes Londres
Lyrics

Ecja nemes Londres
Ashtu ne vetmi
O sa u merzita
Pa ty ne Angli

Kur nje ze degjova
Baby I love you
E ktheva une koken
Por s'ishte per mu

Ref...
Londres i rashe ane e mbane
Kush s'e zuri vendin tan
E ndjeva une ket vetmi
N'dhe te huaj ne Angli

Te shoh ne fotografi
Loti im po rrjedh per ty
Kujtoj puthjet me aq zjarr
O sa rende peshon ky mall

Ecja nemes Londres
Ashtu ne vetmi
O sa u merzita
Pa ty ne Angli

Kur nje ze degjova
Baby I love you
E ktheva une koken
Por s'ishte per mu

Ref...
Londres i rashe ane e mbane
Kush s'e zuri vendin tan
E ndjeva une ket vetmi
N'dhe te huaj ne Angli

Te shoh ne fotografi
Loti im po rrjedh per ty
Kujtoj puthjet me aq zjarr
O sa i rende peshon ky mall

Me avion te bardhe
Me prit se do te vij
Do te vij prane teje
Atje ne malsi

Jeten ne kurbet
Pa ty s'e jetoj
Do te marr me vete
Une ty te premtoj

Ref...
Londres i rashe ane e mbane
Kush s'e zuri vendin tan
E ndjeva une ket vetmi
N'dhe te huaj ne Angli

Te shoh ne fotografi
Loti im po rrjedh per ty
Kujtoj puthjet me aq zjarr
O sa i rende peshon ky mall

...

Ref...
Londres i rashe ane e mbane
Kush s'e zuri vendin tan
E ndjeva une ket vetmi
N'dhe te huaj ne Angli

Te shoh ne fotografi
Loti im po rrjedh per ty
Kujtoj puthjet me aq zjarr
O sa i rende peshon ky mall

INFO
Ashtu siç pritej, projekti u përcoll tek shikuesit i plotësuar nga ana vizuale edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua më 15 Qershor 2013.