TEKSTESHQIP

Skifter Etemi
Dridhma Lujma Belin O
Lyrics

o dridhma lujma vallen o o moj bel perdredhun o baluket e gjata dhe moj leshuar pas belit o o baluket e gjata dhe moj leshuar pas belit o.

o moj esmere lales o me ngadal ti vallen o me ngadal ti vallen o se ma dogje shpirtin o me ngadal ti vallen o se ma dogje shpirtin o.

o dallendyshe vogel moj syrin si ullii do ta ble fustanin moj me ngjyr sheqerliii do ta ble fustanin moj ngjyren sheqerliiii..

kur ma hedh ti vallen moj shoqet i len menjan prandaj moj sorkadhe vogel moj ne ty kam sevdaa prandaj moj sorkadhe e vogel ne ty kam sevdaaa..

DËRGOI: