TEKSTESHQIP

Skifter Etemi
Belkeputura
Lyrics

O dridhma lujma vallen o
o moj belperdredhur o

o baluket e gjata dhe moj
leshuar pas belit o (2 her)

O moj esmere e lales o
me ngadale ti vallen o

Me ngadale ti vallen o
se me dogje shpirtin o (2 her)

O dallendyshe e vogel moj
Syrin si ulli

Do ta blej fustanin moj
me ngjyr sheqerli
do ta blej fustanin moj
ngjyre sheqerli

Kur ma hedh ti vallen e moj
shoqet i le me njane

Prandaj moj sorkadhe e vogle
ne ty kam sevda (2 her)

DËRGOI:
INFO
Më datë 8 Janar 2011, Skifter Etemi publikon videoklipin "Belkeputura".