TEKSTESHQIP

Skifter Etemi
Çu Zune Gocat Per Nje Çun
Lyrics

dy cupa nga fshati
sa te mira jane
tani moj nani nani na
cmenden moj gjithe dynjane

dy cupa nga fshati
sa te mira jane
tani moj nani nani na
cmenden gjithe dynjane

njera moj krep cellufe
tjetra moj floket menjane
tani nani nani na
cmenden gjithe dynjane

njera moj krep cellufe
tjetra floket menjane
tani nani nani na
cmenden gjithe dynjane

kur shkojne te burimi moj
me shtembat ne dore
tjetra ben me dore moj
tjetra na derdhte lote

kur shkojne te burimi moj
me shtembat ne dore
tjetra ben me sy e moj
tjetra na derdh lote

njera moj krep cellufe
tjetra moj flok menjane
tani nani nani na
cmenden gjithe dynjane

njera moj krep cellufe
tjetra moj flok menjane
tani nani nani na
cmenden gjithe dynjane

Of of mjera une
Çu zune gocat per nje Çun

Of of mjera une
Çu zune gocat per nje Çun

Rrini moj goca mos u zini
do ta mar ke ma do shpirti

Rrini moj goca mos u zini
do ta mar ke ma do shpirti

Of of mjera une
Çu zune gocat per nje Çun

Of of mjera une
Çu zune gocat per nje Çun

Rrini moj goca mos u zini
do ta mar ke ma do shpirtii

DËRGOI:
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj materiali muzikor bëhet i disponueshëm tek ne artistikisht edhe me një klip muzikor, i cili u publikua më 1 Janar 2015.