TEKSTESHQIP

Smail Puraj
Pa Ty
Lyrics

pa ty s'duam te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz, ne jemi t'ri,
po dojn ne zemer me na hy

pa ty s'duam te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz,ne jemi t'ri,
po dojn zemren me na thy,

sa bukur po hell kyt valle,
me mindil te dort bardhe,
krejt po qohen nje nga nje,
vec per ty kta djemte ri,
krejt po qohen nje nga nje,
me ty vajz po dojn me kercy,

pa ty s'damk te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz, ne jemi t'ri,
po dojn ne zemer me na hy,


pa ty s'duam te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz, ne jemi t'ri,
po dojn ne zemer me na thy,

nuk kan faj se jan lazdruar,
me belin te provokuar,
dhe the gjith te kal'shu,
jan relith per me vallzu,
dhe the gjith te kal'shu,
kan harru kamt se mi lujt,

pa ty s'duam te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz, ne jemi t'ri,
po dojn ne zemer me na hy,

pa ty s'duam te kendojm,
pa ty s'duam te vallzojm,
nuk kemi vajz, ne jemi t'ri,
po dojn ne zemer me na hy (2)

DËRGOI: