TEKSTESHQIP

Smail Puraj
S'jam Shkrimtar
Lyrics

2x
Sjam shkrimtar roman met shkruar.
As poet me tu lavdruar.
Sjam i lindur per tradhti.
Por kam lindur veq per ty.

Dashuro ku ka shpres.
Kur ne zi nuk ke me u vesh.
Mos e gjuj zemren ne zjarr.
Se shum vlefka ka per ni djal.

Mos i me mbyll endrrat ne det.
Merri shkruaj me ni flet.
Edhe fleten qoma mu.
Endrra ty tu plocu.
2x
Sjam shkrimtar roman met shkruar.
As poet me tu lavdruar.
Sjam i lindur per tradhti.
Por kam lindur veq per ty.

Me nje dor e marr nje flet.
Dhe ne tjetren trendafil.
Cila duket ma e bukur.
Cila tban me te lumtur.

Gjithkush po e meriton.
I lumter te jetoj.
Trendafili dua tjem.
I lumter me ty me qen.

4x
Sjam shkrimtar roman met shkruar.
As poet me tu lavdruar.
Sjam i lindur per tradhti.
Por kam lindur veq per ty.