TEKSTESHQIP

Smail Puraj
A E Din Se
Lyrics

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je

Jeshken ma plakt e kish kalu
ne fund te botesh kisha shku

Per ty edhe helem kisha pi
Vetem ti mem pas dashni

Qka t´duhet te bej te me dashurojsh´
Qka t´duhet te bej per mu tjetojsh
Qka t´duhet te bej per ta kesh dashni
Qka t´duhet te bej pa helmin ti

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je

.......

Detin ma t´madh kish nutu
Kunder krejt bote kish luftu
Per ty dhe veten zjar e shti
veq at dit na ket dashni

Qka t´duhet te bej te me dashurojsh´
Qka t´duhet te bej per mu tjetojsh
Qka t´duhet te bej per ta kesh dashni
Qka t´duhet te bej pa helmin ti

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je

aauuaauuuuaaauuuuu ...

a e din seeee....

A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je...
A e din se te dashuroj
A e din se per ty jetoj
A e din seee endra ime je..

DËRGOI:
INFO
Autorë të muzikës janë Smail Puraj & Daniel Bartik, ndërsa autor i tekstit rezulton të jetë vetë artisti.