TEKSTESHQIP
Stefi Prifti & Endri Prifti
Ne Pijetore Un Jam Ulur
Flag ShqipShqip
Ne pijetore un jam ulur
Dhe po pija vetem
Per ata dy syte e bukur moj
Qe sme lan te qete

Se ti, vetem qaje
Spranoje te qeshje
Por therrisje si e marre moj
Hajde hajde x2

Dashurova syte e bukur
Syte e djallezise
Se m'harrove me shkaterrove moj
Ma humbe rinine x2

Se ti, ti vetem qaje
Spranoje te qeshje
Por therrisje si e marre moj
Hajde hajde x4
I'm Sat At The Pub
Flag AnglishtAnglisht
I'm sat at the pub
And I was drinking alone
For those two beautiful eyes
That won't leave me alone x2

Cause' you only cried
And refused to laugh
But you called like crazy
C'mon C'mon x2

I fell for those beautiful eyes
The mischievous eyes
Cause' you forgot me, you ruined me
You made me lose my youth x2

Cause' you only cried
And refused to laugh
But you called like crazy
C'mon C'mon x2