TEKSTESHQIP

Stelina
Gjejeni
Lyrics

sikur eshte ne qielle e shikoj si vjen sa shpejt aq ngadal nje alarm i qet qe ndjenjat mi preeeek fenomen i rraaaall te fshehten se di e fshehuraziiii, ndjenjat mi zgjoooon kohes si tja le at qe zemra dooooon ,as mengjesi nuk mjafton, nga endrra te me zgjooooje e as frika, se ndalooon prap intin ta takoooj, me ndihmoni, ku eshte zhdukur ishte pjesa me e lumtuuur ,thell ne pyejtje un tani jam humbuuur gjejeni tregoni se po e kerkoj kthemani pergjigjjen qe meritoooj thuani e dua a mos gaboj sa e dashurooooj gjejeni tregoni se po e kerkoj kthemani pergjigjjen qe meritoooj thuani e dua a mos gaboj sa e dashuroooj, as mengjesi nuk mjafton nga enderra te me zgjoooj e as frika se ndalooon prap intin ta takooooj, me ndihmoni, ku eshte zhdukur ishte pjesa me e lumtuuur , thell ne pyetje un tani jam humbuuuur ,gjejeni tregoni se po e kerkoj kthemani pergjigjjen qe meritoooj thuani e dua a mos gaboj sa e dashuroooooj, gjejeni tregoni se po e kerkoj thuani e dua a mos gaboj sa e dashuroooj, gjejeni tregoni se po e kerkoj kthemani pergjigje qe meritooooj , thuani e dua a po gaboj sa e dashuroooooj.

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor erdhi para një audience më të gjerë i përpunuar shumë bukur me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua më 4 Korrik 2013. Kompozitor është Bahri Zariqi, ndërsa për tekstin punoi Ghulo.
 Videoklipi shfaq sharmin dhe elegancën e Stelinës në baladë dashurie dhe e bën që të ketë një start serioz dhe një promovim me plot meritë.